Fra korets arkiv / 2014 - 2015 Carpenters
Carpenters
 
Carpenters-sh2
 
 
 
Carpenters
 
 

Carpenters

Carpentersprojektet blev afsluttet den 21. maj 2016 med indspilning af 5 Carpenterssange i Valdemarsalen på Dyhrs Skole.

De 5 sange har Rytmekoret købt arrangementer af hos kendte komponister og sangskrivere. Se billeder fra dagen hvor optagelsen blev lavet.
 

Koncert i Gjethuset i Frederiksværk d. 13. september 2015:

Foto: Hanne Pahus Toft
 

Fra koncerten på Pantomimeteatret i TIVOLI den 10. maj 2015:

Tivoli 2015
Foto: Lisbeth Tranekær (fra Facebook)

Fra koncerten i Slagelse Musikhus den 07. maj 2015:

Slagelse Musikhus den 07. maj 2015
Foto: Peter Andreasen (fra Facebook)

Søndagsavisen 15. - 17. maj 2015 skrev:

Klik på øverste eller nederste billed for at læse teksten  
_____________________________________________________________________
 
billed over
  
 
 
 

Koncerten den 7. maj i Slagelse Musikhus samlede ca. 300 tilhørere.

Plakat 7. maj

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Omtale i Søndagsavisen 27. februar 2015

Koret i Musikhuset   Tekst til billedet
 
Klik på billedet for at læse teksterne

Carpenters - En musikalsk tidsrejse

- It’s Yesterday once more

 
Rytmekoret inviterer på et gensyn med de tidlige 70’ere, hvor duoen The Carpenters havde sin storhedstid. Carpenters indspillede i løbet af deres 14 - årige karriere en lang række hits og solgte mere end 100 millioner albums og singler. Rytmekoret har med stor præcision udvalgt en række af de største hits - bl.a. ’Top of the World’, ’Close to you’ og ’Yesterday once more’.
 
Enhver, som i halvfjerdserne var den lykkelige ejer af en radio og måske en kassettebåndoptager, vil kunne nynne småforelsket med på de melodiske popsange, også selv om Rytmekoret har fået skrevet nye arrangementer af udvalgte sange.
 
Det 60 personer store kor har allerede fremført enkelte af sangene i andre sammenhænge, men nu opfører koret 10 Carpenters-sange som en samlet koncert. Koret akkompagneres af korleder Marie Louise Skovhus på klaver og Jacob Balslev på bas. Under koncerten bindes sangene sammen af små historier, som for en stor dels vedkommende tager udgangspunkt i de to Carpenter-søskendes karriere, og som samtidig trækker tråde fra deres sange til nutiden.
 
"Vi sigter mod at give vores publikum en totaloplevelse med en blanding af skøn korsang og finurlige fortællinger", lyder det fra korleder Marie Louise Skovhus.
 
Så find dine mentale plateau-støvler frem, træk i kassebukserne med svaj og tag med Rytmekoret tilbage til tiden, hvor Christiania blev grundlagt, hvor diskoen gjorde sit indtog og hvor Karen Carpenters bløde stemme dannede lydtæppet til utallige teenageres ømme drømme.
 
 
Logo
Rytmekoret | CVR: 32132456  | Tlf.: +4523296105